Nazovite nas: ++385 51 21 43 94 | E-mail: info@foto-jadranka.hr

MultiPurpose Uvijek s vama od 1982.

O nama

Foto Jadranka osnovana je 1982. godine kao fotografska radnja u kojoj pružamo usluge fotografiranja u studiju i na terenu, izradu filmova i fotografija, uslugu fotokopiranja i prodaju artikala koji su usko povezani uz fotografsku djelatnost.

Počeci samostalne djelatnosti odnosili su se na crno – bijelu tehniku fotografije i fotokopije no ubrzo color tehnologija zamjenjuje crno – bijelu fotografiju, dok color fotokopija postaje jednako tražena i zastupljena kao i crno – bijela. Prilagođavajući se novim tehnološkim procesima , stare tehnologije zamjenjujemo novima, trgovinu obogaćujemo školskim i uredskim priborom te audio i video opremom. U želji da još više obogatimo poslovanje odlučujemo se i na samostalnu proizvodnju svijeća, pa tako proizvodni ciklus započinjemo otvaranjem proizvodnih pogona u obiteljskoj kući u Gorskom kotaru gdje se i sada vrši cjelokupna proizvodnja.

Asortiman proizvoda je velik i još ga uvijek obogaćujemo; tako uz svijeće u ponudi imamo i cvijeće a uz maloprodaju i veleprodaju. Kako smo razvijali obim poslovanja i proizvodnje, tako je došlo do potrebe za otvaranje više prodajnih mjesta na gradskoj tržnici u Rijeci.

Kroz svo vrijeme i u svim segmentima trudili smo se ići u korak sa tehnološkim razvojem, šireći i obogaćujući obim poslovanja. Pri tome smo pratili zahtjeve i želje tržišta te se prilagođavali njegovim potrebama. Visoko kvalitetan proizvod i usluga, a uz to i pristupačna cijena kriteriji su koje smo si postavili na samom početku poslovanja i koje smo poštivali svo vrijeme, kroz sve ove godine.

Da su kriteriji bili pravilno postavljeni govore i brojna primljena priznanja, a istom svjedoči i dugogodišnja prisutnost na tržištu.

Galerija fotografija